El Libro verde
El Libro verde to książka zawierająca 115 przepisów roślinnych stworzonych przez najlepszych hiszpańskich szefów kuchni.
Są 6 produkty
El Libro verde to książka zawierająca 115 przepisów roślinnych stworzonych przez najlepszych hiszpańskich szefów kuchni.
Miramar Paco Pérez to książka jednego z najwybitniejszych szefów kuchni na świecie. Dokładnie analizuje jakie kreacje szefa kuchni były najbardziej znaczące w ciągu dziesięcioleci pracy.
Casa Solla autorstwa Pepe Solla to dzieło, które przedstawia podróż przez smaki Galicji, regionu północno-zachodniej Hiszpanii, w którym znajduje się wyjątkowa restauracja.
Irreductible Diego Guerrera to książka, która ujawnia klucze do marzenia Diega Guerreo, które urzeczywistniło jako coś więcej niż niekwestionowany sukces jego restauracji DSTAge w Madrycie. Dodatkowo zawiera kolekcję przepisów tego wybitnego szefa kuchni.
Noor to pierwsza książka, w której Paco Morales odkrywa sekrety NOOR - gastrokulturowego projektu, który wykracza daleko poza status restauracji.
Chocolate Fusión autorstwa Frédérica Bau to książka, w której po raz pierwszy w historii książek kucharskich, czekolada pojawia się jako prawdziwy bohater potraw. Nie mówimy o deserach, tylko o słonej kuchni. Nie jest to już „dotyk” do teksturowania sosu, ale produkt w całej okazałości, gwiazda potrawy, z której buduje się nowy świat aromatów i smaków w udanym połączeniu z mięsem, rybami i innymi produktami.