290,00 zł
El Libro verde to książka zawierająca 115 przepisów roślinnych stworzonych przez najlepszych hiszpańskich szefów kuchni.
254,00 zł
Casa Solla autorstwa Pepe Solla to dzieło, które przedstawia podróż przez smaki Galicji, regionu północno-zachodniej Hiszpanii, w którym znajduje się wyjątkowa restauracja.
273,00 zł
Irreductible Diego Guerrera to książka, która ujawnia klucze do marzenia Diega Guerreo, które urzeczywistniło jako coś więcej niż niekwestionowany sukces jego restauracji DSTAge w Madrycie. Dodatkowo zawiera kolekcję przepisów tego wybitnego szefa kuchni.
398,00 zł
Noor to pierwsza książka, w której Paco Morales odkrywa sekrety NOOR - gastrokulturowego projektu, który wykracza daleko poza status restauracji.
225,00 zł
Chocolate Fusión autorstwa Frédérica Bau to książka, w której po raz pierwszy w historii książek kucharskich, czekolada pojawia się jako prawdziwy bohater potraw. Nie mówimy o deserach, tylko o słonej kuchni. Nie jest to już „dotyk” do teksturowania sosu, ale produkt w całej okazałości, gwiazda potrawy, z której buduje się nowy świat aromatów i smaków w...