210,00 zł
Miramar Paco Pérez to książka jednego z najwybitniejszych szefów kuchni na świecie. Dokładnie analizuje jakie kreacje szefa kuchni były najbardziej znaczące w ciągu dziesięcioleci pracy.
254,00 zł
Casa Solla autorstwa Pepe Solla to dzieło, które przedstawia podróż przez smaki Galicji, regionu północno-zachodniej Hiszpanii, w którym znajduje się wyjątkowa restauracja.
273,00 zł
Irreductible Diego Guerrera to książka, która ujawnia klucze do marzenia Diega Guerreo, które urzeczywistniło jako coś więcej niż niekwestionowany sukces jego restauracji DSTAge w Madrycie. Dodatkowo zawiera kolekcję przepisów tego wybitnego szefa kuchni.
398,00 zł
Noor to pierwsza książka, w której Paco Morales odkrywa sekrety NOOR - gastrokulturowego projektu, który wykracza daleko poza status restauracji.
225,00 zł
Chocolate Fusión autorstwa Frédérica Bau to książka, w której po raz pierwszy w historii książek kucharskich, czekolada pojawia się jako prawdziwy bohater potraw. Nie mówimy o deserach, tylko o słonej kuchni. Nie jest to już „dotyk” do teksturowania sosu, ale produkt w całej okazałości, gwiazda potrawy, z której buduje się nowy świat aromatów i smaków w...